Kick off 2011 – Byåsen

Kick off 2011

Samarbeidspartnere, frivillige, supportere, spillere, trenere, media og mange flere var samlet torsdag kveld.

Det var flere enn noen gang på Byåsens Kick off torsdag kveld. Nesten 70 personer hadde møtt opp for å se spillerne og for å høre siste nytt fra trener Valery Putans.

Mye latter

Byåsenspiller Camilla Herrem var dagens konferansier og presenterte Byåsenjentene. De fremmøtte fikk høre ting de overhodet ikke viste om spillerne fra før av. Visste du for eksempel at June Andenæs har symaskin sertifikat? Eller at Ida Alstad er Norges kanskje største Roxette fan? Med andre ord ble det mye latter i salen når Camilla presenterte årets lag.

Ny drakt

Som seg hør og bør på en Kick off fikk de fremmøtte se sesongens drakt. Drakten er ganske ulik fra i fjor og fikk mye positiv respons fra salen. Bilder kan du se lenger ned i artikkelen.

Sportslig fremgang

Byåsens trener Valery Putans fortalte om prestasjonene til laget under Sika Cup og hva målene for kommende sesong er. Byåsen skal kvalifisere seg til Champions League i tillegg til at de skal komme seg et hakk nærmere Larvik.

Tonje Nøstvold, Marta Tomac og Styrelder Svein Berg.Frivillige og ivrige supportere!Samarbeidspartnere på Kick off.Kakemons, Terese Pedersen.