Kick-Off for Byåsenfamilien! – Byåsen

Kick-Off for Byåsenfamilien!

Onsdag ettermiddag var rundt 85 personer samlet på Clarion Hotel&Congress på Brattøra. Anledningen var årets Kick-off for Byåsen, hvor både laget, sportslig apparat, styret, administrasjon og sponsorer var godt representert.

På planen var det først mingling og litt å bite i, de fleste kom jo rett fra jobb eller trening. Styreleder Tore Bull Hedel, og daglig leder Torbjørn Balstad innledet årets Kick-off med litt informasjon om styrets ambisjoner for den kommende sesongen.

Så var det dags for et par taler. Rådmann og gruppeleder i KRF Geirmund Lykke kom på vegne av Trondheim Kommune, og snakket en del om hvor mye Byåsen betyr for Trondheim, og at vår by i løpet av de neste seks årene, skal bli sett på som håndballbyen Trondheim. Gode lykkeønskninger fikk jentene for den kommende sesongen, og samarbeidspartnerne våre ble oppfordret til å fortsatt hjelpe Byåsen opp og fram.

Visepresident i NHF og styremedlem i EHF Ole Jørstad, hadde også gode ord å si om Byåsen, og håpet flere av dagens Byåsenjenter ville være å se i landslagstrøye i EM på hjemmebane i 2020!

Kvelden ble avsluttet med presentasjon av årets spillerstall og trenerteam, samt en kort presentasjon fra våre samarbeidspartnere.  Vi fikk også besøk av Super – Nils, som også hadde litt han skulle sagt om våre spillere. Kun gode ord, det skal være sagt.

En flott kveld med Byåsens flotte familie, og en herlig start på årets sesong. Nå gleder vi oss til sesongens første hjemmekamp, søndag 7. september kl 18:00!