Klar for kvartfinale i cupen! – Byåsen

Klar for kvartfinale i cupen!

Onsdag 1. oktober var det klart for 4. runde i NM senior. Kun en uke etter det sure tapet mot Skrim Kongsberg i GRUNDIGligaen, fikk Byåsen muligheten til å revansjere seg, denne gangen også på hjemmebane. Kampen bar preg av sultne jenter som virkelig ville ha seieren hjem, og selv om det var en kamp hvor begge lag fulgte hverandre tett, klarte Byåsen å dra i land seieren med hele 38-32! Det holder til kvartfinale!

«Herlig med seier og videre i cupen! Kampen i dag mot Skrim visste vi kom til å bli et tøft og jevnt oppgjør. Jentene var veldig revansjelystne etter at vi tapte mot dem sist onsdag. Laget var tent fra første stundt, og kjempet hardt, jobbet veldig bra i forsvar, og spilte fornuftig i angrep, slik at vi gikk til pause med 1 måls ledelse 19-18. Starten på andre omgang ble jevnt, slik som vi hadde forventet, helt til det sto igjen 15 minutter på klokka. Da klarte vi å knekke koden på deres angrepsspill ved å være tøff og kompakt i forsvar, med viktige redninger bak, og en fantastisk lagmoral. Med et slikt spill klarte vi å få en 6 måls ledelse, som holdt helt inn til sluttsignalet. Seieren mot Skrim smakte veldig bra, og det er alltid moro å gå videre i cupen!» – Ståle Grønset

Byåsens toppscorer, og Byåsens beste spiller ble Teodora Tomac, med hele 13 mål!

Kvartfinalen i NM senior spilles onsdag 22. oktober. Trekningen vil foregå i torsdag 2. oktober klokken 12:00 hos håndballforbundet. Det er planlagt direkteoverføring av trekningen, så den kan sees her!