Semifinale etter en jevn kamp – Byåsen

Semifinale etter en jevn kamp

Det ble nok en gang en jevn kamp i Bergen da Byåsen møtte  Tertnes i kvartfinalen i NM.

I ledelsen

Lagene fulgte hverandre tett de første minuttene og etter 12 minutter ledet Byåsen med stillingen 4 – 7. Det ble en avstand som holdt seg resten av omgangen,og til pause var stillingen 14-17.

Svak start

2. omgang startet målfattig og først etter ca 8 minutter scoret Byåsen omgangens første mål. Guro Rundbråten i Byåsens mål sørget for å holde Tertnes på tilstrekkelig avstand med mange god redninger. Omgangen ble jevnspilt og Tertnes ga seg aldri.

Tok nesten inn

På tampen av kampen hentet Tertnes seg inn og scoret 3 kjappe mål, men Byåsen holdt unna og vant til slutt kampen.

Da sluttsignalet gikk etter 60 minutter var Byåsen seieren sikret med minst mulig margin, 23-24. Dermed ble det atter en gang en jevn kamp i Bergen.

Hvem Byåsen møter i semifinalerunden trekkes i morgen, torsdag, klokken 12:00 hos NHF.

Byåsens målscorere: Raja Toumi 6, Tonje Nøstvold 4, Marta Tomac 4, Ida Alstad 4, Camilla Herrem 3, June Andenæs 2, Inga Berit Svestad 1.