Klar for sluttspillfinale – Byåsen

Klar for sluttspillfinale

etter en svært spennende kamp.

Etter seier i bortekampen hvor Byåsen vant med ett mål 25-24 var uavgjort godt nok for avansement, og uavgjort ble det. 21 – 21 sto det på tavla da dommeren blåste av kampen

Ida sa til www.byaasen.no etter kampen at dette var en av de morsomste kampene hun har vært med å vunnet for Byåsen.

Dette var en kamp hvor publikum ikke kunne klage på spenningen, for spenning var det fra a-å.

Byåsen tok ledelsen 1 – 0 men etter det ble det mye Stabæk. Ikke før etter 18 min var Byåsen ajour 8-8, men Stabæk ville det annerledes.  Anført av en svært frisk og fot kjapp Stine Bredal Oftedal, kunne Stabæk gå til pause med 10-11. Da var lagene like langt.

2.omgang startet med et Stabæk lag som hadde troen. De gikk raskt opp til to måls ledelse etter straffekast.

Etter vel et kvarter ut i omgangen var stillingen 15-20 til Stabæk og publikum begynte å bli redd for at dette ikke skulle gå, men Byåsen jentene og gode taktiske grep fra benken av trener Valery viste at de gamle er eldst. Rutinen på både benken og banen var tunga på vektskåla.

En fantastisk målvakt, Terese Pedersen, forøvrig kåret til banens beste spiller hadde noen klasse redninger når vi trengte det som mest.

I det 27 minutt scoret Ida til 21 – 21 noe som også ble sluttresultatet.

Publikums og spillernes elleville feiring etter kampen sa alt om hva det betyr å være klare for høstens Champions Leauge – kvalik.

Målscorerne for Byåsen var:

Toppscorer Ida 5, Marta, Teodora, June og Raja alle 3, Silje og Inga Berit med 2 mål hver.

Da blir det sluttspillfinale hjemme trolig mot Larvik 15.mai, kommer tilbake med nærmere informasjon.