Klare for 3 runde i Cup winners Cup – Byåsen

Klare for 3 runde i Cup winners Cup

Etter uavgjort i returoppgjøret mot Danilovgrad 27-27, kunne Byåsen sikre seg videre avansement i Cup winners Cup med en samenlagtseier på 61-43.

Byåsen møtte et revansjelystent lag i returoppgjøret lørdag,  Kampen innholdt hele 12 2-minuttere, 7 t il Danilovgrad og 5 til Byåsen. Dommerne hadde en helt annen linje i dag og det ble mange uforståelige utvisninger. Maren G, Teodora, og Andrea spilte noe bedre enn et forøvrig godt kjempende lag.  Det viktigste på lørdagens kamp var å unngå nye skader, og å ikke tape kampen.

7 av Danilovgrads spillere trener med Budocnost (sølvvinnerne fra fjorårets Champions League), så det er et lag for fremtiden, som vi kommer til å høre mye fra. Mange juniorlandslagsspillere. Manageren til Budocnost, Popovic var blant annet tilstede for å følge opp sine kommende spillere.

For Byåsens del fikk mange av de yngre spillerne prøve seg i Europa, for å spare de mer rutinerte. En godt gjennomført kamp for Byåsen, med Teodora Tomac som toppscorer denne dagen også.

Nå venter NM Junior for halve laget, allerede tirsdag 28. oktober, også blir det neste GRUNDIGligakamp søndag 2. november klokken 18:00 i Trondheim Spektrum.