Klare for bronsjefinale – Byåsen

Klare for bronsjefinale

Byåsen holdt lenge følge med forhåndsfavoritt Györ, men måtte til slutt se seg slått.

Søndagens første semifinale i Ladies Cup ble en fartsfylt affære. Byåsen kom godt i gang og hadde ingen respekt for forhåndsfavoritten, Györ. Etter halvspilt første omgang var det jevnt i målprotokollen, men da Byåsen bommet på seks hundre prosent sjanser på rad, fikk Ungarerne en fem-måls ledelse som de holt omgangen ut. Kampen endte dermed med seier til Györ 22 – 27 (10 – 15).

Andre omgang ble jevnere og Byåsen spilte med et høyt tempo og ga motstanderen skikkelig motstand. Vi bommet fortsatt for mye og i tillegg bommet vi på fire straffekast, men meget positiv tat vi spiller oss til så mange gode sjanser i løpet av en kamp. Tatt motstanderen i betraktning er jeg godt fornøyd med kampen sier en meget godt opplagt Valery Putans fra Schmelz.

Byåsens målscorere: Ida 7, June 5, Raja 3, Tonje 2, Marte 2, Mari 2, Hanna 1.

Mestscorende hos Györ ble Görbicz med 9 mål. Heidi Løke scoret 2 og Kathrine Lunde Haraldsen spilte en god kamp i mål.

Bronsjefinale spilles kl 15:15 mot Bayer Leverkusen som tapte sin semifinale mot Oltchim Valcea med 24 – 15.