Klare for Larvik! – Byåsen
FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Klare for Larvik!

Larvik har de siste årene vært suverene og nærmest uslåelige i Norge. I morgen, onsdag 20. september, tar vi imot «nye Larvik» hjemme i Trondheim Spektrum.

Larvik har vært gjennom et generasjonsskifte før årets sesong. Lagets storheter gjennom en årrekke har gått til andre klubber samt at andre har sluttet av andre årsaker. Det er med andre ord «nye Larvik» som står på motsatt banehalvdel i Trondheim Spektrum i morgen.

 

Før morgendagens oppgjør ligger Larvik på en 8. plass i Eliteserien med to poeng etter 3 spilte kamper. De tapte sin første seriekamp mot Fredrikstad mens de slo Gjerpen hele 20-40 i sin andre kamp for deretter å gå på knepent ettmålstap mot Sola.

 

Byåsen innehar pr. i dag 9. plass på tabellen med null poeng, med en kamp mindre spilt enn Larvik. I første kamp mot Oppsal ble det et tremålstap, mens det ble et surt tap, 30-26, mot Vipers i siste kamp. Sistnevnte var en svært jevn kamp inntil det gjensto ca. 10 minutter. Da ble det dessverre en del skuddbom og feil som ødela jentenes vinnermuligheter.

 

Vi ser frem til en svært underholdende, spennende og jevn kamp i Spektrum onsdag. Jentene er klare og ønsker å by opp til fest mot «nye» Larvik og lover å gi alt for 2 poeng i morgen!

 

Vi håper at de av dere som ennå ikke har bestilt billetter til denne bataljen, ønsker å være med å heie jentene frem til årets første seier i Eliteserien 2017/2018!

Billettene kjøper du her:

 

https://byaasenhandball.hoopla.no/sales

 

Vel møtt!

 

(skrevet av Roy Arne Mathisen)