Klart for årets første hjemmekamp! – Byåsen

Klart for årets første hjemmekamp!

Etter søndagens borteseier over Gjerpen HK Skien er det nå klart for årets første hjemmekamp i Trondheim Spektrum. Da står Fredrikstad HK på motsatt banehalvdel.

Det er et Byåsen fullt av selvtillit som nå er klare for sin første hjemmekamp i 2019. Flere av våre Elitejenter var med å tok NM-gull i J20 finalen i Oslo Spektrum i romjulen. Deretter ble det en solid 9 måls seier i søndagens seriekamp mot Gjerpen. Flere av våre spillere gjorde en meget god kamp søndag. Blant dem Andrea A. Pedersen, Julie Bøe Jacobsen og Ida Alstad. Sistnevnte ble også kåret til banens beste spiller. I tillegg er Teodora Tomac tilbake fra mammaperm. Det ser dermed ut til at laget er vel forberedt til å ta imot Fredrikstad HK førstkommende onsdag.

 

Før kampen innehar Byåsen 5. plass på tabellen med 10 poeng på 9 kamper, med samme poengsum som Tertnes på fjerde plass. Fredrikstad ligger hakk i hel bak Byåsen med 8 poeng på 8 kamper. Forestående oppgjør er dermed viktig med tanke på vårt uttalte mål om en 4. plass i årets serie.

 

Før oppgjøret kan vi ellers nevne at vår toppscorer pr. i dag er Julie Bøe Jacobsen med totalt 45 mål, hvorav 30 er rene spillemål. Dette gir et snill på totalt 5 mål pr. kamp.

 

Fredrikstads har flere gode spillere i troppen. Blant dem er lagets toppscorer Andrea Rønning som står bokført med totalt 42 mål, hvorav 13 er 7-m. Dette gir Rønning et snitt på 5,2 mål.

 

Vi ser frem til et spennende og fartsfylt oppgjør. Det håper vi at du også gjør. Sikre deg plass i hallen til dette oppgjøret: Billetter kan du kjøpe her!

 

Vi ønsker våre spillere lykke til og vårt publikum vel møtt til en spennende og fartsfylt onsdagskveld i Trondheim Spektrum!

 

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)