Klart for dobbelkamp i Trondheim Spektrum! – Byåsen

Klart for dobbelkamp i Trondheim Spektrum!

Onsdag er det klart for dobbeltkamp i Spektrum når Byåsen tar imot Oppsal samtidig som Kolstad møter Haslum! Dette blir en idrettsfest du absolutt bør få med deg!

Etter søndagens seier over Tertnes er jentene nok en gang klare til dyst, denne gang står Oppsal på motsatt banehalvdel. Stillingen foran kampen er at Byåsen fremdeles holder 4. plass med 21 poeng, tre poeng bak Vipers, mens Oppsal ligger på en foreløpig 7. plass med 9 poeng.

 

For å fremdeles holde liv i medaljekampen er det svært avgjørende at Byåsen sikrer seg 2 poeng i denne duellen. Storhamar, som ligger på plassen bak Byåsen, har 18 poeng. Det knytter seg derfor også stor spenning til en annen avgjørende kamp onsdag, siden nettopp Vipers møter Storhamar til kamp.

 

Oppsal på sin side er også ute etter å ta med seg 2 for dem svært viktige poeng hjem til Oslo. Laget ligger som nevnt på en foreløpig 7. plass med 9 poeng og er pr. i dag svært nær å måtte spille kvalikk for å fremdeles kunne spille i Grundigligaen kommende sesong.

 

Denne stillingen tilsier at vi kan vente oss 2 tente lag på parkettet og det skulle være duket for en stor og spennende håndballfest!

 

Forrige kamp lagene imellom

Lagene møtte hverandre sist gang i serien i oktober i Oppsal Arena. Den gang var vi vitne til et særdeles spennende oppgjør, hvor Oppsal til slutt trakk det lengte strået og gikk seirende ut av kampen med en ettmålsseier, 26-25!

Banens beste spiller den gang ble vår målvakt Andrea Austmo Pedersen som gjorde en meget god kamp. Vår toppscorer ble Emilie Hegh Arntzen med totalt 6 mål mens Silje Katrine Waade sto for 4 scoringer.

 

Fjorårets sesong: Byåsen-Oppsal

I fjorårets sesong gikk Byåsen seirende ut av begge oppgjørene.

Borte i Oppsal Arena tok jentene en knepen seier, 28-31. En stor ære for denne seieren tilskriver vi Ida Alstad som til tider herjet med motstanderne. Totalt puttet hun den gang hele 12 baller bak Oppsals målvakt.

Hjemme i Trondheim Spektrum ble det en komfortabel seier med sifrene 28-22 i en kamp som også Emilie ble vår toppscorer med totalt 6 mål. Hun ble også kåret til banens beste spiller. Våre kantspillere, Kristin Venn og Marit Røsberg Jakobsen spilte på sin side begge en svært god kamp og sto totalt for 9 mål.

 

Vi ønsker velkommen til kamp og ønsker våre jenter og Kolstad lykke til i jakten på 2 poeng!

Kjøp billetter her:

http://www.ticketmaster.no/event/dobbeltkamp-byasen-elite-vs-oppsal-kolstad-handball-vs-haslum-hk-billetter/527111