Klart for dobbeltkamp og comeback i Trondheim Spektrum!  – Byåsen
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Klart for dobbeltkamp og comeback i Trondheim Spektrum! 

I morgen, onsdag, er det klart for dobbeltkamp i Trondheim Spektrum! Først ut kl. 18:30 er Byåsen som tar imot tabellnabo Fredrikstad BK. Kl. 20:30 er det klart for Kolstad – Elverum. Som om ikke det er nok, vil vi trolig få se et comeback ute på parketten… Vi håper dere alle vil være med på denne håndballfesten! 

Før morgendagens kamp ligger gjestene fra Fredrikstad på 5. plass på tabellen med 18 poeng. Byåsen ligger på plassen bak med 14 poeng. Alt skulle dermed ligge til rette for et fartsfylt og spennende oppgjør! 

 

Forrige gang lagene møttes var i Kongstenhallen i Fredrikstad i september. Den gang gikk Byåsen ut av oppgjøret med storseier, 23-33. Vår beste spiller ble Maren N. Aardahl med 6 mål, mens Kristin Venn ble toppscorer med sine 8 mål. 

 

Fredrikstad har gjort flere meget gode kamper denne sesongen, med blant annet seier over Storhamar. I tillegg har de en storskytter i Ida Marie Wernersen, som pr. i dag ligger på 3. plass på toppscorerne i Eliteserien med 94 mål på 14 kamper (kun 2 mål bak Linn Jørum Sulland på 1.ste plass). Dette gir et snitt på hele 6,7 mål pr. kamp. 

 

Som tidligere varslet her på Byaasen.no vil vi trolig også bli vitne til et comeback ute på parketten i Spektrum i morgen! Vera Bekken, som forlot Byåsen til fordel for nye utfordringer i eliteserieklubben Molde HK i 2015, har igjen signert for Byåsen og er frisk og spilleklar. Før Vera meldte overgang til Byåsen Elite var hun den desiderte toppscorer i 1. div., med et snitt på ca. 8 mål pr. kamp for Charlottenlund SK! 

 

Vi håper vi ser nettopp deg i hallen i morgen! Vær med oss på den håndballfesten denne dobbeltkampen blir samt det som trolig blir comebackkampen for Vera!  

 

Vi regner med å fylle hallen i morgen, så vi anbefaler derfor at du sikrer deg billetter på forhånd via denne linken: 

https://www.ticketmaster.no/event/handballfaest-i-trondheim-spektrum-dobbelkamp-billetter/565159 

 

De som likevel ikke har mulighet til å overvære begivenheten i hallen kan se begge kampen direkte på TV2 Sportskanalen fra og med kl. 18:15! 

 

Da ønsker vi jentene våre og Kolstad lykke til i morgendagens kamper!  

 

Vel møtt!  

 

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)