Klart for toppkamp i Trondheim Spektrum! – Byåsen

Klart for toppkamp i Trondheim Spektrum!

I dag får Byåsenjentene en skikkelig test på hvor laget står. Det er nemlig Vipers Kristiansand som gjester Trondheim Spektrum til en skikkelig batalje og håndballfest!

Etter avansement både i NM og EHF Cup skal jentene nå kjempe om 2 svært viktige poeng i serien. Allerede nå kan 2 poeng i denne kampen være avgjørende når plassene skal fordeles ved sesongslutt. Både Vipers og Byåsen står med full pott etter de 2 første serieomgangene.

Forrige sesongs kamper mellom disse lagene endte med en uavgjort og en seier til Byåsen. Borte i Acuarama vant Byåsen 24-31. En kamp hvor vår toppscorer og beste spiller ble Marie Henriksen. Hun satte den gang hele 9 scoringer. Hjemme i Nidarøhallen ble stillingen 24-24 hvor vår toppscorer ble Emilie Hegh Arntzen mens #EnForLaget prisen som banens beste spiller gikk til Teodora Tomac.

Vipers Kristiansand har en betydelig styrket spillerstall foran denne sesongen. De har blant annet signert med landslagsspillerne Kari Brattset og Linn Jørum Sulland. De har også hentet forsterkninger i Kristin Nørstebø og Jeanett Kristiansen. I tillegg har de også den velkjente Landslagsspiller og tidligere Byåsenspiller, Marta Tomac. Det er med andre ord et solid mannskap Byåsen skal bryne seg på i kveld!

Vi anbefaler sterkt en tur til Trondheim Spektrum i kveld. Vi får en solid porsjon aktuelle landslagsspillere i aksjon i tillegg til at Kolstad herrer skal kjempe om videre avansement i NM i etterkant av vår kamp.

Vi venter oss full hall. Vi håper også du vil være med å overvære denne håndballfesten! Har du ikke allerede sikret deg billett, kan disse lettest bestilles på nett

Da ønsker vi jentene i rødt og blått lykke til i jakten på 2 nye poeng!

Vel møtt til håndballfest i Trondheim Spektrum!