Klubbpåmelding: Byåsen – Èrd HC – Byåsen
26.Oct 2016. Cup kamp NM Kvinner i Trondheim Spektrum mellom Byåsen - Vipers Kristiansand. Marit Røsberg Jacobsen FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Klubbpåmelding: Byåsen – Èrd HC

Hvor skal du når Byåsen jakter en plass til sluttspillet i europacupen? Jentene inviterer til en storkamp i Trønderhallen på Levanger. Denne gangen tar vi imot ungarske Èrd som nå ligger på førsteplass i vår gruppe på målforskjell.

Hvor skal du når Byåsen jakter en plass til sluttspillet i europacupen?

Jentene inviterer til en storkamp i Trønderhallen på Levanger. Denne gangen tar vi imot ungarske Èrd som nå ligger på førsteplass i vår gruppe på målforskjell. Vi ønsker å gjenta suksessen mot Rostov og at nettopp DU blir med å fylle hallen da vi får besøk av flere verdensstjerner som keeper Kinga Janurik, venstre back Kinga Klivinyi, strek Anett Kisfaludi og venstre back Mariana Signate fra Frankrike.

Vi trenger akkurat DEG og ditt lag! Jentene sier selv at en fullsatt hall gir det lille ekstra på banen, og vi trenger all den hjelp vi kan få. Vi kjemper om en plass i sluttspillet i europa cup i disse dager og du kan være med å bidra til god stemning i hallen!

Dette blir moro!

 

Pris: inntil 15 personer inkl. 2 lagledere: 500 kr 
Pris utover dette: 40 kr pr spiller og 100 kr pr voksen. Meld gjerne på foreldre sammen som lagledere, og få det til samme pris!

Gjelder for alle aldersbestemte lag og HU – lag.

Frist: torsdag 19.januar

Meld på i dag!

 

Vennligst velg et gyldig skjema