Klubbpåmelding: Byåsen – Sola – Byåsen
16.Oct 2016. EHF Europacup 2 runde kvinner i Trondheim Spektrum mellom Byåsen Elite, Tertnes. FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Klubbpåmelding: Byåsen – Sola

Vi gjentar suksessen og inviterer til kamp i Stjørdalshallen da vi møter serie-nier Sola 1. januar. Vi håper på seier og topp stemning, slik at vi kan fortsette å jakte medaljer.

Hvor skal du når Byåsen jakter medalje i grundigligaen?

Vi gjentar suksessen og inviterer til kamp i Stjørdalshallen da vi møter serie-nier Sola 1. januar. Vi håper på seier og topp stemning, slik at vi kan fortsette å jakte medaljer.

Vi trenger akkurat DEG og ditt lag! Jentene sier selv at en fullsatt hall gir det lille ekstra på banen, og vi trenger all den hjelp vi kan få.

Dette blir moro!

 

Pris: inntil 15 personer inkl. 2 lagledere: 500 kr 
Pris utover dette: 40 kr pr spiller og 100 kr pr voksen. Meld gjerne på foreldre sammen som lagledere, og få det til samme pris!

Gjelder for alle aldersbestemte lag og HU – lag.

Frist: mandag 30. januar

Meld på i dag!

MERK: Vi opplever at det ved innsending mottas en feilmelding på bestilling. Dette jobbes med å rette opp, men vi mottar bestillingen, selv om dere ikke får direkte bekreftelse. Bekreftelse vil komme på e-post fra oss så fort påmeldingen er mottatt 🙂 

Vennligst velg et gyldig skjema