Kommunikasjon og avtaler er viktig! – Byåsen

Kommunikasjon og avtaler er viktig!

I helgen var det mye aktivitet i norsk håndball. Rekruttjentene og håndballjentene var i aksjon i Danmark. Vi hadde to representanter blant rekruttjentene, Andrea Austmo Pedersen og Julie Bøe Jacobsen. 

Etter helgens håndballaktiviteter har vi snakket med Andrea som var tatt ut som keeper til rekruttjentene. De spilte to kamper mot Danmark rekrutt, og i første kampen møtte de på en del utfordringer.

«Det er alltid morsomt å være på samling med så mange gode håndballspillere. Vi spilte to kamper mot Danmark rekrutt, der det ble et tap og en seier. Hele laget delte mye spilletid, så jeg spilte 30 min i hver kamp. Første kampen var vanskelig, der vi slet med samspillet både i forsvar og angrep. I andre kampen gikk det mye bedre, både for meg og laget. Vi lærte etter første kampen at kommunikasjon er svært viktig når man har så mange som ikke kjenner hverandre så godt på banen. Og med flere taklinger og litt ekstra innsats i forsvar kommer også de lettere målene i angrep.

I kampen på søndag mot Fana blir det viktig at vi fortsetter å holde oss til avtaler, viser engasjement og at hele laget gir 100% i alt vi gjør. Da tror jeg det blir en god kamp.»

Les mer om helgas rekruttkamper her!