Landslagshelg – Byåsen

Landslagshelg

I helgen var hele seks Byåsenjenter samlet med seniorlandslaget. Samtidig var Silje i Bulgaria med LK94.

På lørdag møtte Pernille, Ida, Camilla, Mari, Guro R, og Hanna Russland til treningskamp sammen med landslagsjentene. Det endte med 4-målsseier, 30 – 26. Ida scoret fire av målene, Pernille scoret tre ogCamilla scoret to mål.

I går møtte landslaget Russland igjen, denne gang i Gjøvik Fjellhall. Kampen endte med 3-målstap og flere av Byåsenjentene scoret. Laget som har vært samlet i helgen var preget av tidligere junior og rekruttspillere. Mange unge spillere fikk prøvd seg og man ser at det gror godt bak de som er etablerte på landslaget. Verdensmesteren Russland fikk mye å bryne seg på i de to kampene og det unge laget til Norge spilte godt i de to kampene.

Samtidig var Ungdomslandslaet (LK94) i Bulgaria og spilte EM-kvalik. De gjorde rent bord og Byåsenspiller Silje Waade var en av frontfigurene i seieren over Tyskland i går som endte 26 – 24. Silje scoret seks mål og ble med det kampens mestscorende. På fredag møtte Norge vertsnasjonen Bulgaria. Her scoret Silje to mål og Norge vant overlegent 34 – 19. På lørdag fikk stakkars Aserbadjan smake norsk krutt da de ble kontret i senk og tapte hele 63 – 10(!). Silje sto over denne kampen.

Seniorlandslaget skal være samlet frem til onsdag, mens Ungdomslandslaget vender hjemover i dag.