Larvik – Byåsen – Byåsen

Larvik – Byåsen

Et fantastisk spennende utgangspunkt!

Det sier Arne Høgdahl før den dramatiske semifinalen i sluttspillet avgjøres i Larvik i kveld. Kampen sendes på http://www.handballtv.com/live/61125/ og den bør du få med deg.

 

Om Byåsen nok en gang holder jevnt med Larvik, og drar i land seieren, er det norsk håndballhistorie vi blir vitne til. Byåsen må vinne med 2 mål i Larvik, om de ikke scorer mer enn 31 mål, da holder det med ettmålsseier for å nå en historisk finale.

 

Larvik er alltid store favoritter, og innfridde også langt på vei dette i første semifinale da de ledet 13-4 i første sluttspillkamp. Det unge Byåsenlaget gav seg imidlertid ikke, og var nære å hente seieren da de 3 minutt før slutt var oppe på 29-29. Kampen endte med ettmålsseier til Larvik, og det gir et enkelt utgangspunkt for kveldens kamp.

 

Med flere skader gjennom sesongen er det interessant å se hvordan nye spillere utvikler seg i nye roller, og tar ansvar de de tidligere i sesongen ikke har hatt. 96 årgangen representert ved keeper Lerstad, Hjertner, Høgdahl og Ida Hernes er gode eksempel.

 

Vi gleder oss til å se «laget» Byåsen kjempe om en historisk sluttspillfinale uten Larvik. Kampen ser du på http://www.handballtv.com/live/61125/