Larvik neste! – Byåsen
Foto: Robert Magnussen

Larvik neste!

I dag er det duket for toppkamp når Byåsenjentene setter kursen mot «Boligmappa Arena Larvik».

Larvik trenger ingen ytterligere presentasjon. Byåsen på sin side kommer fra en solid seier i siste seriekamp mot Glassverket og den sensasjonelle seieren i EHF-Cupen mot Rostov Don!

Byåsen er fulle av selvtillit etter seier i de 2 siste kampene. Men vi vet alle sammen hva Larvik er gode for, Norges og kanskje verdens beste klubblag! Foran dagens kamp ruver Larvik ensomt på toppen av tabellen mens Byåsen innehar tredjeplassen, men med en kamp mindre spilt enn Vipers Kristiansand på 2. plass.

Jentene har tidligere vist at de kan spille jevnt med Larvik. I fjorårets serie endte hjemmekampen uavgjort, 25-25, mens vi tapte kun med 3 mål borte i Larvik. Også i sesongen 14/15 viste jentene gode takter mot nettopp Larvik. Dette, sammen med svært gode resultater i de 2 siste kampene, gjør at jentene er fullt kapable til å virkelig kjempe om poeng i Boligmappa Arena i morgen! Til tross for dette er det ingen tvil om at det er Larvik som har favorittstempelet på seg også denne sesongen…

Kampen er rundens hovedkamp i morgen og sendes på Eurosport Norge fra kl. 18:45. Vi minner også om at de som ikke er tilstede i Larvik i morgen er hjertelig velkommen til supporterpub på «Cock & Balls» i Trondheim!

Vi ønsker jentene lykke til i jakten på nye poeng!