Lokaloppgjør – Byåsen

Lokaloppgjør

Det er duket for et lokaloppgjør i Levanger i kveld. Byåsen gjester den nye hallen, Trønderhallen.

I november i fjor tok vi i mot Levanger her i Trondheim Spektrum. Det endte med poengdeling med stillingen 21 – 21. Ida Alstad scoret i siste sekund på frikast og Byåsen ranet dermed Levanger for seieren. For to minutter tidligere ledet Levanger med tre mål.

Byåsen har igjen tre kamper i Postenligaen for denne sesongen. Vi møter Levanger i kveld før vi om en uke spiller vår siste seriekamp på hjemmebane for sesongen. Den spilles mot Storhamar. 2. april reiser vi sørover og møter Larvik i Arena.

Seier gir CL

Postenligaen har denne sesongen vært jevnere enn på lenge. Det har tilskuerne i Trondheim Spektrum fått se. Uavgjort mot Levanger og tap mot Tertnes. Hvis jentene vinner lokaloppgjøret i kveld er 2. plassen i Postenligaen sikret. Det betyr at vi får spille Champions League kvalifikasjon til høsten. Taper vi derimot i kveld, må vi vinne på hjemmebane mot Storhamar neste uke. Med andre ord, serien er langt fra avgjort.

Trønderhallen

Levanger flyttet denne vinteren inn i sin nye storstue, Trønderhallen. Et fantastisk flott anlegg som holder høy standard. Tidligere i sesongen lå Levanger på nedrykksplass, men med flere gode kamper med topp innsats, har de tatt steget bort fra bunnen og inn på sikker sluttspillplass. Dette gjør at Byåsen stiller skjerpet til det som mest sannsynlig kan bli en av de vanskeligste bortekampene denne sesongen.

Det er ikke utenkelig med 2000 tilskuere på kampen i kveld og med et så entusiastisk publikum som det Levanger har får ikke Byåsen noe gratis.