Må vinne – Byåsen

Må vinne

I dag er det avkast i den tøffe og vanskelige bortekampen mot Leipzig. En kamp jentene må vinne.

For en drøy uke siden tapte Byåsen knepent på hjemmebane i den første av de to kvartfinalene. Leipzig vant med ett mål, 29 – 28. Dermed må Byåsen vinne dagens returkamp.

Nøye analysert

Den siste uken har trener Valery Putans og resten av laget analysert Leipzig nøye. De har brukt god tid på å bli bedre kjent med de forskjellige spillerne og føler seg bedre rustet til dagens kamp, enn de var i hjemmemøtet.

– Vi har brukt tid på å analysere enkeltspillere som skapte trøbbel for oss sist, sier Valery.

– Vi har jobbet mye med forsvarsarbeidet denne uken. Der var vi for dårlige sist, avslutter Valery.

Travel uke

Allerede på onsdag reiser jentene sørover for å møte Gjøvik. Det kan også bli en ganske tøff kamp mot laget som kjemper for å holde på plassen i Postenligaen. Og på lørdag er det duket for årets store kamp i Trondheim Spektrum når Larvik står på motsatt banehalvdel. Det er med andre ord seks svært viktige dager for Byåsenjentene. De kjemper om å holde på andre plassen i Postenligaen og de kjemper for en semifinaleplass. Tre kamper på seks dager blir tøft.

Byåsenjentene må vinne dagens kamp. Enten med to mål eller med ett så lenge de scorer flere bortemål enn det Leipzig gjorde i Trondheim forrige helg.

Dagens kamp har avkast kl. 19:30.

(Byåsen)