Målfattig, men poeng! – Byåsen

Målfattig, men poeng!

I forrige uke snødde vi inne, men nå kom jentene seg ut av Trøndelag og ut til Volda. Hjemmekampen ble en oppvisning av Byåsen med en seier på 10 mål, 33-23. Som kjent så lever alle kamper sitt eget liv, så resultat kunne bli noe helt annet denne gangen.

Kampen startet som vanlig med mål begge veier, men etter 12 minutter så satte Mathilde en 7-meter og vi begynte å dra fra. 22 minutter ut i omgangen så setter Dina et nærskudd og vi leder da 5-11. Nå var virkelig utviklingen av kampen i vår favør, men så kom redningene på motsatt banehalvdel og skuddbom fra oss. Plutselig gikk vi til pause på stillingen 11-12.

Andre omgang startet som første, begge lag satte baller i nettet, men vi hadde flest fulltreffere. Etter 16 minutter så ledet vi 16-19. Så kom en veldig dårlig periode for begge lag. Ingen av lagene klarte å overliste motstanderen sin målvakt og resultatet stod seg i over 8 minutter. Det løsnet litt igjen mot slutten av kampen, da dommeren blåste av stod det 20-23 på tavla.

Kort oppsummert en målfattig kamp som var preget av dårlig uttelling fremover, en del tekniske feil, skuddbom og bra målvaktspill. Hovedsaken er at det ble nok en seier, og poengene ble våre.

BB Byåsen: Janne Håvelsrud Eklo

Toppscorer Byåsen: Janne Håvelsrud Eklo, 5 mål.

Redningsprosent Helle: 50 (8-8)

Redningsprosent Annic: 42 (8-11)