Målfest i «Meddaln» – Byåsen

Målfest i «Meddaln»

Tirsdag 16. september ble det skikkelig målfest i Meldalshallen, da Byåsen møtte Meldal i 3. runde i NM. Det ble tøft for 2. divisjonslaget å møte elitespillerne fra Byåsen. Sluttresultatet ble hele 16-44 favør Byåsen, og jentene våre er derfor videre til 4. runde i årets NM.

Kampen mot Meldal ble også sesongens første kamp for Astrid Holstad, og det var tydelig at hun var klar for å komme på parketten. Hele 8 mål satte Astrid i nettet bak Meldals målvakt. Byåsens Andrea Pedersen, slapp kun inn 7 mål i første omgang, og pauseresultatet var 7-22 favør Byåsen.

«Vi gleder oss over å være en runde videre i NM, men også opplevelsen av å spille på Meldal var meget positiv. Det var tydelig å merke at det er en klubb som drives med glede og stor lokal oppbakking. Håndballmessig var det en god gjennomkjøring for oss, hvor alle som spilte også kom på scoringslisten», sier Claus Mogensen etter kampen, og er godt fornøyd med Byåsenjentenes innsats.

Byåsens målscorere var: Astrid Holstad (toppscorer med 8 mål), Tonje Nøstvold (7), Ida Marie Hernes (7), Teodora Tomac (6), Maria Hjertner (5), Maren Gundersen (3), Maren Aardahl, Emilie Hegh Arntzen, Vera Bekken, og Marthe Dyrdah (2 hver)