Målvakt Annick Lipman! – Byåsen
FOTO: Lykt Foto&Film

Målvakt Annick Lipman!

Neste ut i vår «uhøytidelige presentasjon» av våre nye spillere er Annick Lipman.

Annick er den eneste av våre nye spillere som har en internasjonal proffkarriere bak seg, hvor hun flere ganger har blitt kåret til seriens beste målvakt! Annick ble også i seneste turnering i Tyskland med Byåsen kåret til turneringens beste målvakt.

  • Navn: Annick Lipman
  • Alder: 30
  • Høyde: 179 cm
  • Posisjon: Målvakt
  • Draktnummer: 1
  • Tidligere Klubber: Sv Zwolle, Sercodak/Dalfsen, Vipers Kristiansand, Gjerpen Håndball.

Hvilket lag ser du frem til å møte i kommende sesong?Jeg ser frem til å møte alle lagene! For det er alltid gøy å spille kamper, men jeg ser spesielt ut til kamper mot Gjerpen og Vipers, fordi jeg har spilt der før og det er alltid gøy å møt gamle lagvenninner! Hva er dine ritualer før kamp?Tror ikke at jeg har noen ritualer før kamp.. Det eneste er at jeg alltid varmer opp på høyre siden av banen..Hva er din favorittøvelse på trening?Favoritt øvelse på trening….. Tror det blir oppvarminger som fotball, basket eller baseball. Også liker jeg at vi spiller mye i treninger. Hva er ditt største øyeblikk på håndballbanen?Mitt største øyeblikk er at vi tok andre plassen i serien og sluttspill i mitt siste år i Vipers, også ett stør øyeblikk er at jeg ble kåret til beste målvakt i den nederlandske serien for tre år på rad.. Men også at vi ble nederlandsk mester for 4 år på rad, vant supercup 5 år på rad og Cup 4 år på rad.. Så det er ganske mange høydepunkter. Byåsens plassering ved sesongslutt er… ?Jeg syns vi har ett godt lag og at det ser lovende ut!! Så jeg håper at vi skal gjøre det veldig bra og ta en topp 4 plassering!

Vil du følge med på Annick utover i sesongen – lik og følg hennes offisielle FANSIDE på Facebook:

https://www.facebook.com/Annick-Lipman-fanside-103337671028327/?modal=admin_todo_tour

Vi ønsker Annick lykke til i sin første sesong i Byåsen!

 Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen