MÅLVAKT STENGER BURET – Byåsen
FOTO: Lykt Foto&Film

MÅLVAKT STENGER BURET

Før sesongen fikk vi vite at Annick Lipman kunne være aktuell for Byåsen Håndball Elite da Andrea Austmo Pedersen skulle til Vipers. Annick kom på prøvespill og det ble fort klart at her kom en målvakt med masse erfaring og godt blikk for spillet. Det å ta ballen i fast grep ble hverdags kost og våre spillere måtte tenke hardt og lenge for å finne løsninger. Dette har selvsagt vært med å utvikle våre skyttere , strekspillere og kantspillere til å gjøre enda bedre valg på trening som igjen får effekt på kamp.

Populært å ta bilder sammen Annick og gullmedaljen

Annick Lipman er født i Zwolle 1989. Har spilt håndball for SV Zwolle, SV Dalfsen, Vipers 2014 – 17, Gjerpen 12017 – 19 og har siden spilt i Byåsen Håndball Elite . I fjor var hun helt avgjørende for at Gjerpen ikke rykket ned etter en tett kvalifisering . I kampen mot Aker stemte det ikke i 1.Omgang. Da andre omgang startet var målet stengt. Kampen snudde og Byåsen fikk to viktige poeng. Det har vært mange avgjørende redninger gjennom sesongen å det håper vi fortsetter i morgen mot Oppsal. ikke bare redder Annick ballen hun scorer også mål inni mellom og har godt kontra spill. Vi er veldig glade for at Annick Lipman er Byåsen Håndball Elite spiller.

I dag er det siste gjennomkjøring før Oppsal venter. De har annonsert målvaktduell. Så, langt i sesongen har Eli Marie Raasok i Oppsal 38, 85 og Annick 38,10 i redningsprosent. Vi får se om Annick nærmer seg etter kampen i morgen.