Marie fikk bestemanns prisen i storseier mot Levanger – Byåsen

Marie fikk bestemanns prisen i storseier mot Levanger

Byåsen stuper ut i et enormt tempo og ser seg aldri tilbake. De takler, løper og vinner alle dueller. Det ble et tøft møte med Rema 1000 Ligaen nivå for nyopprykkede Levanger. Kristin Loraas Eiriksson smelte til fra start og hadde noen nydelige gjennombrudd. Levanger spilte med syv i angrep uten stort hel og det ble en del enkle mål for Byåsen. Julie, Marie og Kristin hadde med seg Arnstad, Holm Aune og Huse fra start. Etter 22 minutter sto det 3-19 på tavla. Veldig artig første omgang av et Byåsen Håndball Elite som hadde kommet for å få ei skikkelig gjennomkjøring.

Etter en forrykende første omgang blir det litt roligere i andre omgang. Mange spillere får prøvd seg. Det scores fortsatt mye mål å vi ender opp med hele tretten målscorere. Det blir også plass til å gi de aller yngste tid på banen. Marie Rokkones Hansen spiller en meget god kamp å blir kåret til kampens beste . Det var god energi både på banen og benken i dag som lover godt før en ny treningsuke med hjemmekamp Søndag mot Larvik som neste begivenhet.

De tre yngste i dagens tropp Vilde Krogstadholm, Marthe Løseth og Johanne Halseth Nypan fikk alle verdifull erfaring. Alle tre bidro godt med både mål og godt forsvarspill.
Spillerne på vei inn i garderoben etter en meget severdig første omgang med hele 6-20 ledelse.