Marie Henriksen har signert ny kontrakt – Byåsen

Marie Henriksen har signert ny kontrakt

Det er med stor tilfredshet vi kan meddele at Marie Henriksen har signer ny kontrakt for Byåsen Håndball Elite.

Kontrakten er i første omgang på 1 år. Marie er under full opptrening etter korsbåndskade tidlig i 2016. Selv om det er usikker på om vi noen ganger igjen vil få se Marie på parketten i Byåsen-drakt og på elitenivå, har Byåsen allikevel gitt henne kontrakt.

Noen vil kanskje hevde det er dumrian og gjøre noe slik. Det mener ikke ledelsen i Byåsen. Man skal lete lenge etter en type som Marie hva gjelder «stayerevne» og pågangsmot i det å bli best – selv etter å ha blitt alvorlig skadet flere ganger. Marie er en meget dedikert idrettsutøver som gir alt – alltid! Marie trosser «legevitenskapen» ved å prøve igjen etter sin 3. korsbåndskade. Nå altså uten å være operert. Det er bare en Marie i så måte! Dessuten bidrar Marie Henriksen med flere andre kvaliteter i BHE, både i spillergruppa og mot BHE sine samarbeidspartnere. Alle egenskaper vi i ledelsen ønsker å belønne – med altså å gi Marie en ny 1 års kontrakt.

Ingen ting hadde vært bedre enn å se Marie på parketten igjen. Vi unner henne all lykke til i opptreningen på veien mot nytt eliteseriespill.