MARIE ROKKONES HANSEN HAR SIGNERT NY KONTRAKT MED BYÅSEN HÅNDBALL ELITE – Byåsen
Marie Hansen, Bakspiller FOTO: Lykt Foto&Film

MARIE ROKKONES HANSEN HAR SIGNERT NY KONTRAKT MED BYÅSEN HÅNDBALL ELITE

Marie Rokkones Hansen ble allerede som 15 år lagt merke til med et tungt skudd i Melhus Håndball.

Tross sin unge alder har hun vært med på mye fra hun ble tatt ut på landslaget i sin moderklubb Melhus Håndball . Siden har Marie vært en del av LK 2000 laget som nå har nådd junior nivå.

Byåsen Håndball Elite er meget godt fornøyd med at Marie Rokkones Hansen fortsetter sin utvikling i Trondheim.

Marie har stor utvikling i sitt spill å tar stadig steg som vil gi henne et større register å spille på i fremtiden. Viljen til å nå sine mål er helt klart til stede.

Les Marie Rokkones Hansen sine egne ord om hvorfor Byåsen Håndball Elite er det riktige valget for hennes videre utvikling .

Byåsen er en klubb som legger godt til rette for utvikling. Både med tanke på håndball og det fysiske. Jeg har et trenerteam og støtteapparat som følger meg tett, og er med på å utvikle meg som håndballspiller. Det er et godt treningsmiljø hvor alle får mulighet til å være seg selv.

Samholdet i gjengen er kjempebra og trives godt! Dette gjør at jeg føler på en trygghet i gruppa som er ekstremt viktig for meg og min utvikling!

Jeg har vært med på yngrelandslag i noen år og trives veldig godt i dette miljøet. Derfor har jeg som mål i min håndballkarriere å være med på A-landslaget. Jeg tror at Byåsen kan hjelpe meg på veien dit!

Nivået i Byåsen er høyt og vi har prestert veldig godt denne sesongen. Vi er med i medaljekampen og det er her vi ønsker å være.

Videre må vi fortsette å bygge på relasjonene og jobbe videre hver dag på trening. Å ta medalje med dette laget hadde vært helt fantastisk!

Atle Oliver Johansen er klar på at det å signere Marie rokkones Hansen er et signal på at spillere utvikler seg godt i Byåsen Håndball Elite.

Atle Oliver hadde dette å si om signeringen.

Vi er veldig fornøyd med å ha med Marie videre. Hun er Trønder og Byåsen Håndball Elite skal være et naturlig valg. Marie er en spiller med enormt potensial som i første omgang vil vise det gjennom vårens sluttspill.

Marie hadde i fjor ekstrem belastning som vi har justert kraftig ned. Dette gjør at hun nå begynner å finne overskudd og utviklingspilene går rett til vers. Marie har jobbet veldig godt over lang tid nå .

Det er en god dag for Byåsen Håndball Elite når en av de viktigste brikkene på vårt nye Byåsen Håndball Elite velger å fortsette utviklingen her i Trøndelag.

Følg Norsk Topp håndball her :