Marta under kniven – Byåsen

Marta under kniven

Etter 9 mnd med en vond skulder, blir det nå operasjon i dag , 22.10 så er det opptrening og forhåpentligvis slutt på plagene.

Det har vært en tøff tid for Byåsen kapteinen. Det var ikke slik hun så for seg at sesongen 2013/14 skulle bli. Etter 9 mnd med en vond skulder og en noe amputert sesong 2012/13, skulle hun sommeren 2013  hvile armen fra all ballkasting  for å lege skaden, å bli klar for en ny håndballsesong .

-Jeg så virkelig frem til sesongen 2013/14 ,  en ny sesong uten skulderplager og med godt treningsgrunnlag ville jeg bidra å vise vår nye danske trener hva jeg var god for, men sånn skulle det dessverre ikke bli. Skuldra ble ikke noe bedre etter sommeren til tross for begrenset belastning. Jeg tok nytt MR bilde hatt flere legekonsultasjoner som konkluderte med at operasjon ikke var til å unngå.

Nå ser jeg frem til å få gjennomført operasjon tirsdag 22.10.13, og på nytt trene meg opp. Jeg vil komme sterkere tilbake å bidra, #EnForLaget, på banen for Byåsen og lagvenninnene, forteller Marta til www.byaasen.no.

 

Vi ønsker Marta lykke til og god bedring!