Mathilde Arnstad er med videre – Byåsen
Foto: Lars R. Skaug / Fotolars

Mathilde Arnstad er med videre

Mathilde Arnstad forlenger med Byåsen! Den unge linjespilleren har signert for 2 nye år. Til tross for sin unge alder (født 2001) har hun flere år med REMA 1000-liga erfaring. Mathilde kom til Byåsen desember 2019 fra Charlottenlund som 18 åring og fikk med seg 12 kamper og en bronsemedalje i REMA 1000-ligaen i sin debutsesong.

«Tro på at vi skal kjempe i toppen de neste årene»

-Jeg er glad for å ha signert nok en gang en ny kontrakt med Byåsen. Har veldig tro på de målsetningen klubben har satt seg og jeg skal bidra til at Byåsen skal nå sine mål. Jeg trives veldig godt i Byåsen og har tro på at vi skal kjempe i toppen de neste årene, sier Mathilde.

Foto: Lars R. Skaug / Fotolars

Trener Kari Aalvik Grimsbø er glad for å fått med seg Mathilde videre.

– Vi er fornøyde med at Mathilde har signert en ny kontrakt. En ambisiøs jente som er seriøs i treningsarbeidet og som setter seg klare mål. Hun har hatt en spennende utvikling den siste tiden og vi gleder oss til å fortsette utviklingen sammen med Mathilde fremover. Hun kommer til å være en viktig bidragsyter på laget vårt.

Med Caroline Aar som går videre til Danmark etter sesongen er vi er glade for å ha fått Mathilde med videre. Mathilde vil neste år danne en spennende ung duo sammen med Fride Heggdal Stølen (kommer fra Volda etter sesongen) inne på linja. Å signere en ung spennende trønder styrker klubbens mål om å utvikle unge og lokale jenter.