Mathilde Arnstad er tatt ut på rekruttlandslaget – Byåsen

Mathilde Arnstad er tatt ut på rekruttlandslaget

Det er gode nyheter for Byåsen Håndball Elite at strekspiller Mathilde Arnstad blir vurdert til å være en del av Norges rekruttlandslag .Der vil hun trene med spillere som Ragnhild Valle Dahl og Tonje Enkerud blant andre .

Mathilde Arnstad har fra første dag i Byåsen Håndball Elite jobbet knallhardt med å utvikle sitt spill. Det får hun nå betalt for.

Det er en meget strek tropp som samles til samling 25. November – 3.Desember i Kristiansand . Tidligere strekspiller i Byåsen Håndball Elite Maren Aardahl som i dag spiller for Valchea i Romania er også med på samling. Tuva Høve i Aker og Kristin Venn i Storhamar. Det er mange Trøndere som gjør det godt både i Rema 1000 ligaen og i utlandet om dagen.

Det er full innsats hele veien å vi er ganske sikre på at Mathilde ønsker seg enda flere mål enn det har blitt hittil i sesongen. 14 mål så langt. Det løsnet mot molde med hele 5 nettkjenninger.

Mathilde har hatt en jevn stigning i sesongen som toppet seg med god bortekamp imot Molde i forrige serierunde. Det at hun på siste juniorsamling ble hentet opp på Rekrutt viser at utviklingen har en god kurve som blir lagt merke til også utenfor Trondheim.

Vi ønsker Mathilde Arnstad lykke til på samling!