Mathilde Arnstad på rekruttsamling sammen Julie Bøe Jacobsen – Byåsen

Mathilde Arnstad på rekruttsamling sammen Julie Bøe Jacobsen

Mathilde Arnstad var i utgangspunktet reserve på Junior samling. Først ble hun hentet opp dit før hun videre er blitt flyttet opp sammen med rekruttene. Julie Bøe Jacobsen fikk da med seg en lagvenninne inn på samling.

De står side om side i Byåsen Håndball Elite sitt forsvar. Nå er begge to med på rekruttlandslaget til Norge . ( Bilde Fotolars )

Mathilde Arnstad sier til oss at det var stor stas og bli tatt opp på rekruttsamling og at hun gleder seg til å bidra der samt høste erfaring sammen mange toppspillere fra Norsk liga. I går var første økt og Mathilde føler det gikk veldig bra .

Mathilde Arnstad har fått mye ansvar i årets Byåsen Håndball Elite. ( Foto Andreas Kristoffer Berge )

Blant spillerne som er med på samling er blant andre Andrea Austmo Pedersen, Kristin Venn, Ragnhild Valla Dahl, Tonje Enkerud og Guro Nestaker. En sterk gruppe med spillere som ligger i skorpa til det Norske A landslaget . Vi ønsker Mathilde og Julie god samling!

Julie er soleklar på det Norske Rekruttlandslaget. Det å få med seg Mathilde håper vi skal trigge dem til å utvikle samspillet mellom strek og bakspillere enda mer i klubblag. ( Foto Fotolars )

Marie Rokkones Hansen er på Juniorsamling . Det er godt å se at Byåsen Håndball Elite sine spillere utvikler seg slik at de Norske landslagene ser dem som spennende prosjekter som en dag kan ende opp på øverste nivå .

Marie har vært fast på alle aldersbestemte landslag. De siste to kampene har hun visst frem mer og mer av sitt potensial. Kanskje hun blir neste spiller som får prøve seg på rekrutt. ( foto av Fotolars )

Vi vet hvilken jobb våre spillere legger ned hver eneste uke, så det er bra både for de som blir tatt ut og resten av troppen å vite at alle bidrar til å løfte spillere inn på de forskjellige landslagene, sier Atle Oliver Johansen.

Atle og Frode fulgte nøye med under Søndagens kamp mot Larvik. ( Foto av Fotolars )

(Front bilde av Fotolars )