Medaljejakt i Spektrum! – Byåsen

Medaljejakt i Spektrum!

I morgen blåses den 10. serierunden i gang når Glassverket gjester Trondheim Spektrum.

Før morgendagens kamp er det svært tett i toppen. Fra Glassverket på andre til Byåsen på fjerde plass skiller det kun 2 poeng. Det er dermed duket for et toppoppgjør i Spektrum!

Selv om vi enda ikke er halvveis i årets serie er dette en veldig viktig kamp med tanke på medalje. 2 poeng i denne kampen vil være svært avgjørende når seriespillet avsluttes i april.

Glassverket åpnet 2. halvdel av sesongen med å slå Vipers Kristiansand mens Byåsen på sin side spilte uavgjort mot bunnlaget Rælingen. Det ble også tap i første kamp i gruppespillet i EHF-Cup mot SG Bietigheim.

Vi kan dermed forvente oss et Glassverket med selvtillit og sultne Byåsenjenter. Denne kombinasjonen vil gjøre at vi vil komme til å se god og spennende håndball i Trondheim Spektrum i morgen!

Ida Alstad sier følgende foran toppoppgjøret

– «Glassverket er et lag som har overrasket mange denne sesongen, etter tapet av sentrale spillere og trener. Men de har startet sesongen med å vinne kvalifiseringsgruppa til CL, og fikk være med i første runde der mot mange av Europas beste lag. Selv om det ikke ble mange poeng til Glassverket har de fått masse god internasjonalt og tøff matching, og de spilte mange gode kamper tross tap.

 Nå etter jul har de også overrasket å vunnet over VÅG Vipers sist uke. Så de er absolutt et lag vi må forberede oss godt mot, og virkelig kjempe og satse alt om vi skal vinne.

 Men vi er også sultne på flere poeng etter en litt tøff start på året, og vil henge med i toppen og kjempe om medalje. Det er vi gode nok til, selv om den norske serien i år har ekstremt mange gode lag, hvor mange har mulighet for å stå med en medalje til slutt».

Vi håper så mange som mulig tar turen til Nidarøhallen i morgen og hjelper jentene i årets første hjemmekamp. Seier og dermed 2 poeng i denne kampen vil være svært avgjørende når medaljene skal deles ut i april!

Jentene er tente og vi håper at publikum er spente.

Velkommen på kamp kl. 18:30!