Meget jevn kvartfinale – Byåsen

Meget jevn kvartfinale

Kveldens kvartfinale var av det jevne slaget og det gjennom hele kampen.

Det åpnet fartsfylt og tøft i Trondheim Spektrum når Leipzig sto på motsatt banehalvdel. Det var et fysisk sterkt lag Byåsen møtte og det skulle vise seg å bli en meget jevn kamp.

Jevnt, jevnt og jevnt

Leipzig scorte kveldens første mål i Trondheim Spektrum. Byåsen svarte med en gang og etter drøyt 10 minutter var stillingen 6 – 6. Slik fortsatte resten av omgangen og på det meste ledet Byåsenjentene kun med to mål. Det var tøft fysisk spille og begge lag var jevnt gode. Til pause hadde Leipzig et lite forsprang på stillingen 18 – 19.

Andre omgang startet slik som første. Byåsen klarte aldri å dra fra tyskerne og på det meste ledet jentene med kun to mål. En del skuddbom og tekniske feil hos begge lag gjorde kveldens kvartfinale til det spennende slaget. Halvveis ut i andre omgang var stillingen 25 – 23, men tyskerne gav seg aldri og vant til slutt kampen met ett mål, 28 – 29.

Ida Alstad ble kveldens mestscorende med 11 mål. Hun ble også kåret til Byåsens beste spiller.

Spennende bortekamp

Neste mandag reiser jentene til Tyskland til det som blir et meget spennende borteoppgjør. Byåsen må heve seg enda et par hakk skal de ha mulighet til å avansere til semifinalene.

Byåsens målscorere: Ida Alstad 11, Tonje Nøstvold 7, June Andenæs 5, Camilla Herrem 2, Inga Berit Svestad 2, Marta Tomac 1.

Byåsen: 3×2 min Leipzig: 3×2 min.

(Byåsen)