Meget sterk borteseier mot Molde ! – Byåsen

Meget sterk borteseier mot Molde !

En opplagt Annick Lipman holder Byåsen Håndball Elite inne i starten av kampen. Det bølger frem og tilbake gjennom hele omgangen. Målvaktene på begge lag står frem for sine lag da begge lag sine skyttere sliter med å finne veien til nettmaskene. Siste minuttet blir hektisk dere begge lag har det veldig travel uten å få resultat. Byåsen går inn til pause med 12-12 .

Annick og Teo tok ansvar i 1. omgangen med redninger av Annick og skudd ansvar fra Teo. ( Bilde av Andreas Kristoffer Berge )

Andre omgang blir en meget spennende affære der Byåsen spiller et fantastisk forsvar som gang på gang stresser Molde. Molde har et lite grep midtveis i omgangen , men til lite nytte da Byåsen lykkes akkurat nok også fremover på banen. En meget godt gjennomført bortekamp der Annick , forsvaret og smartness i angrepsspillet avgjør kampen. Byåsen Håndball Elite klatrer fire plasser på tabellen. Byåsen er med i kampen om å bli topp fire i Rema 1000 ligaen. Dette var meget sterkt av Byåsen Håndball Elite.

Mathilde Arnstad ble kåret til Byåsens beste spiller i dagens kamp mot Molde. ( foto av Fotolars )