Melanie Bak er klar for Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Melanie Bak er klar for Byåsen Håndball Elite

Det er smått utrolig hvilken forsterkning som nå kommer inn i Byåsen Håndball Elite. I sesongen 2017/2018 ble hun toppscorer i dagens REMA 1000 liga med 143 scoringer på 22 kamper. Det gir et snitt på 6,5 mål per kamp. I 2018 ble hun også tatt ut i bruttotroppen til det danske kvinnelandslaget foran Håndball-EM . Hun har spilt med verdens stjerner I Brest etter sitt opphold i Gjerpen. nå kommer hun fra Molde HK. En profil som helt klart vil være med å løfte treningsmiljø i Byåsen Håndball Elite.

Nå har Byåsen Håndball Elite sikret seg en spiller med internasjonal erfaring. ( Foto Maivenn Gurves )

Dette skriver Molde på sin Facebook side :

Melanie Bak til Byåsen. Molde Elite og Byåsen har blitt enige om en overgang for Melanie Bak fra 1. desember. Hun kom til Molde rett før seriestart, og både klubb og spiller så for seg et samspill som skulle strekke seg over flere år.

Når Byåsen sin skadesituasjon ble ytterligere forverret for noen uker siden ble Molde Elite kontaktet med spørsmål om en mulig overgang. I løpet av disse ukene har både spiller og klubb kommet fram til at dette er en god løsning. Vi ønsker Melanie lykke til i Byåsen.

Motstander må alltid ha et godt øye til Melanie Bak . ( Foto Patricia Merer)

Melaine Bak er 94 modell og en spiller type som krydrer spillet med godt blikk for medspillere og egne muligheter. En spiller med godt overblikk som vil gi Byåsen Håndball Elite en ny dimensjon i sitt spill. Det er bare å glede seg å takke Molde for at de slipper henne hit til Trondheim.

Det blir gjennombrudd spill, under arm og skudd i steget med Melanie Bak på laget. ( Foto Patricia Merer)
Melaine Bak kommer fra Molde til Byåsen Håndball Elite ( Foto Patricia Merer )

Det skal bli utrolig gøy å se Melaine Bak spille for Byåsen Håndball Elite allerede fra første kamp mot Flint 3.Januar 2021.