MILITÆRET NESTE STOPP – Byåsen

MILITÆRET NESTE STOPP

Rema 1000 akademiet har som mål å gi parkett erfaring til ungdom i alderen 16 – 19 år som er nysgjerrig på treneryrket. Vi håper å bidra til at det blir flere dametrenere i fremtiden. De får muligheten til å øve seg i Rema 1000 akademiet gjennom faste oppdrag som Håndballfredag og ute på oppdrag hos klubber.

Malin Wilmann har jobbet i 14 måneder for Rema 1000 akademiet og reiser nå i Militæret.

Det har vært en lærerik periode der jeg har fått lov til å utvikle meg ved å prøve, lære, justere og bygge erfaring på veien . Det har vært utrolig spennende og morsomt å fått lov til å bli kjent med så mange unge spillere som er ivrige på å lære og med helt ulike læringsmål. Dette har vært drømmejobben, sier Malin Wilmann.

Her er Malin i full gang på Håndballfredag hvor det jobbes med mest mulig ball.

Malin har fått lov til å ta mye plass og hatt ørene på. Hun har hatt en enorm utvikling i denne perioden. Vi har tro på at ungdom må få tillit til å øve seg bedre gjennom å lede treninger. Malin har fått større og større oppgaver underveis og jobbet mye med det å få flyt i trening , forklare tydelig , lære seg navn, gi ros, ris og gi sine tips ut i fra hva hun ser. Ingen av oss sitter med noen fasit, men vår egen erfaring. Vi er meget fornøyd med innsatsen hun har lagt igjen hos oss og kommer til å savne engasjementet og lysten til å lære.

Når noen drar , så er det andre som får muligheten til å bidra . Alicia Santemarta og Malin sin lillesøster Tuva Wilmann har begynt å bli med på Håndballfredag. Skal bli spennende og følge de to i 2020. Samtidig har vi også en tredje person med på Nidaros Idrettsungdom skole. Hun heter for Siri Langørgen. Vi er godt i gang , men langt fra fornøyd før vi har mange ivrige unge dametrenere på vei opp og frem gjennom Rema 1000 akademiet og ut i klubbene. Vi avslutter med å takke Malin for denne gang og gleder oss til du er hjemme igjen fra Militæret med enda mer erfaring. Da håper vi at du igjen vil jobbe sammen oss i Rema 1000 akademiet.