MKS ZAGLEBIE LUBIN – Byåsen

MKS ZAGLEBIE LUBIN

Søndag kl. 18:00 er det avkast i Byåsens første kamp i Cup Winners's Cup 11/12.

Regjerende polsk mester, MKS Zaglebie Lubin, står på motsatt banehalvdel når Byåsenjentene tar avkast på søndag. Lubin er langt fra ukjent for Byåsen.

Møttes flere ganger tidligere

Byåsen har møtt Lubin flere ganger de siste årene. Sist lagene møttes var under en treningsturnering i Tyskland i sommer. Da vant Byåsen med noen få mål.

Søndagens kamp blir ikke første gang lagene møtes i Cup Winners’ Cup. I sesongen 09/10 møtte Byåsenjentene Lubin i samme rund av Cup Winners’ cup. Det endte med at Byåsen gikk videre etter å ha vunnet 30 – 26 på bortebane og 31 – 22 på hjemmebane.

Går man enda lenger tilbake i historien så ser man at Byåsen møtte Lubin i 99/00 sesongen i det som den gang het City Cup. Den gangen var det semifinaler og Byåsen gikk videre etter å ha vunnet 35 – 25 på hjemmebane og 28 – 23 på bortebane.

Frisk tropp

Fredag ettermiddag meldes det om en frisk og rask Byåsentropp. Dermed er det duket for en spennende kamp på søndag og skal vi tro Valery, blir ikke dette enkelt.

– Lubin har en sterkt tropp. De spiller tøff fysisk håndball og vi må fighte skal vi vinne, sier Valery Putans til byaasen.no

Ta turen til Trondheim Spektrum på søndag og hei Byåsenjentene frem til seier!

BILLETTER KJØPER DU HER!

(Byåsen)