Molde i årets første kamp! – Byåsen

Molde i årets første kamp!

Da er vi endelige klar for Eliteseriespill igjen, og årets første kamp kastes i gang allerede førstkommende onsdag 05. januar da Molde gjester Nidarøhallen! Vi ser frem til en jevn og spennende start på årets sesong.

Etter noen velfortjente fridager er nå jentene i full gang igjen med et tettpakket kampprogram utover vinteren og våren, med både serie- og Europacupspill. Først ut er altså Molde.

Før onsdagens kamp ligger Byåsen på syvende plass på tabellen med 8 poeng. Molde ligger på plassen bak med 7 poeng.

Byåsen avsluttet første halvdel av sesongen på en svært god måte, med seire i de siste seriekampene og en flott oppvisning som førte til gruppespill i EuropaCup. Molde på sin side har også gjort en god høstsesong, og bedre enn det tabellsituasjonen tilsier. De hadde en god start på sesongen og utover sesongen spilte de også jevnt med tabelltoppene Storhamar og Fredrikstad.

Hvis vi skal tørre å dra frem enkeltspillere hos Molde kan vi søstrene Mona og Sherin Obaidli, som er søstre til den velkjente profilen Anniken, som dessverre er ute grunnet skade. I tillegg har de en storscorer i Ragnhild Valle Dahl, som i snitt har scort 5 mål pr. kamp i høstsesongen og den østerriske landslagsspilleren Kristina Logvin som har spilt i både Danmark, Tyskland, Spania og Ungarn.

Før årets første kamp ligger Marit Røsberg Jacobsen på 5. plass blant toppscorerne i Eliteserien med 6,2 mål i snitt etter 9 kamper. Kristin Venn har 4,9 mål i snitt på 8 kamper. Kristin er vår toppscorer hvis vi går ut fra rene spillemål, altså uten 7 meters kast.

Alt tilsier at det ligger til rette for en svært jevn, spennende og fartsfylt kamp i Trondheim Spektrum på onsdag. Vi håper du vil være med oss utover vinteren og våren og hjelpe jentene våre frem til viktige seire i både serie- og Europacup.

Vi håper å se deg i Nidarøhallen førskommende onsdag. Kampstart er kl. 18:30.

Det lønner seg å bestille billetter hos vår samarbeidspartner Hoopla, så unngår du å måtte stå i billettkø.
https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/

VEL MØTT i Nidarøhallen!