Mona Ulvin tilbake som daglig leder i Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Mona Ulvin tilbake som daglig leder i Byåsen Håndball Elite

Det er med stor glede vi ønsker Mona Ulvin velkommen tilbake som daglig leder i Byåsen Håndball Elite. Hun tiltrer stillingen 1. august.

Hun kommer fra jobb i Stavne Trondheim KF hvor hun har i to år jobbet som veileder og i markedsavdelingen. Mona er ikke et ukjent blad for de som har fulgt Byåsen de siste årene. Hun kommer nemlig tilbake for sin 2. periode i klubben etter å ha vært daglig leder i perioden januar 2017 – oktober 2018.

Mona har opparbeidet seg bred og relevant erfaring som vil komme godt med når det kommer til drift av klubb og markedsarbeidet som kreves. Mona besitter et bredt nettverk og har god kjennskap til næringslivet i Trondheim som vi tror skal løfte klubben til det neste nivået.

Mona etterfølger Torbjørn Balstad som daglig leder i Byåsen Håndball Elite. Vi er kjempefornøyd med å få inn en ny daglig leder som i likhet med Torbjørn har et stort hjerte for Byåsen. Vi ønsker å rette en stor takk til Torbjørn for arbeidet han har lagt ned i klubben og ønsker han masse lykke til i ny jobb i Scan Trade.

Du vil alltid være velkommen i Byåsen Torbjørn og vi gleder oss til vi sees i hallen.