Møter en av verdens beste – Byåsen

Møter en av verdens beste

Det er duket for festhåndball når et av verdens beste håndballag står på motsatt banehalvdel.

Det er kun en dag igjen til den viktige Champions League kampen mellom Byåsen og Buducnost. Dette er også siste mulighet for tilskuerne til å oppleve internasjonal topphåndball i år.

Mørk dag borte

Byåsen gikk på et tøft nederlag i kampen i Montenegro, men jentene har i ettertid sagt at oppgjøret på hjemmebane skal bli annerledes. Bojana Popovic og Co vil få det tøffere i Spektrum. Buducnsot leder gruppe A med full pott og 6 poeng før helgens kamper. Forhåpentligvis kan Byåsenjentene sørge for at poengene blir igjen i Trondheim.

Thüringer tar i mot FC Midtjylland på søndag og kommer nok til å gi danskene en tøff kamp om poengene.

Nesten skadefri tropp

I skrivende stund er nesten alle Byåsenjentene spilleklare til morgendagens storkamp. Ankelen til Tonje Nøstvold er blitt bra, samtidig som June er friskmeldt etter den lille smellen mot Fredrikstad sist onsdag. Marte Smistad er ikke 100 % friskmeldt enda etter smellen hun fikk på mandag. Hun er dermed usikker til morgendagens kamp.

Med en nesten skadefri tropp vil Byåsen gi Buducnost kamp om poengene i morgen. Det blir med andre ord festhåndball i Trondheim i morgen og dette er siste mulighet i år!

Billetter til BYÅSEN – BUDUCNOST kjøper du her!

Vi sees i Spektrum!

(Byåsen)