Møter Frankrike – Byåsen

Møter Frankrike

Det norske U-landslaget fortsetter å imponere under sommerens U-VM i Montenegro. Mandag ble de klare for kvartfinale, selv med en kamp igjen å spille. Tirsdag ettermiddag møtte jentene Brasil og nok en gang ble det en storseier for Norge.

Norge startet kampen meget friskt og gikk hardt til verks mot Brasil. Et stykke ut i omgangen fikk derimot Brasil komme mye enklere til og de knappet inn ledelsen en del. Til pause ledet Norge 13 – 8.

Etter hvilen derimot, var det kun et lag på banen. Norge satte forsvarsspillet sitt, målvaktene reddet det meste og skuddene satt i angrep. Norge knuste til slutt Brasil hele 34 – 14 og står dermed med full pott fra gruppespillet, med fire seire på fire kamper.

Byåsens nysignering, Jenny Grøtan, ble Norges toppscorer med seks mål.

En langt tøffere kvartfinale

Det er langt tøffere motstand som venter de norske jentene i kvartfinalen. Frankrike er motstander etter at de ble nummer 2 i sin gruppe, bak Danmark.

De norske jentene har et lite overtak ettersom de slo Frankrike i en treningskamp like før VM, men det er et godt fransk lag som står på motsatt banehalvdel torsdag kveld.