Møter Glassverket i dag – Byåsen

Møter Glassverket i dag

Klokken 18:00 i kveld er det avkast mellom Glassverket og Byåsen i Drammenshallen. Nyopprykkede Glassverket har vist gode tendenser i sesongoppkjøringen og i første serierunde.

Yppet seg mot Tertnes

Glassverket åpnet forrykende mot Tertnes sist helg. Etter 23 spilte minutter ledet Drammenslaget hele 14 – 9. De spilte kjapt, solid og var gode i kontra. Tertnes hentet seg inn igjen i 2. omgang og vant til slutt 35 – 25. Du kan se og lese mer om den kampen her.

Helgens kamp viser at man ikke skal undervurdere Glassverket og Valery mener Byåsen må spille på sitt beste i kveld for å vinne.

Vi må prestere

– Vi må yte vårt beste i kveld. Det holder ikke å spille med håndbrekket på og det er jentene klar over. Vi går på banen for å vinne og vi skal få kampen inn i vårt spor, sier Valery Putans før avreise.

Tonje er som kjent ute med skade og det kan også hende at Silje Waade og Sara Andersson får hvile pga småskader. Til helgen bør nemlig de være tilbake på banen når Byåsen skal ut i Mesterligakvalik.

– Vi går ut på banen for å vinne og jentene er klare på at alle poengene skal hjem til Trondheim. Vi har spillere for å bekle alle roller, selv om vi har noen som eventuelt står over, sier Putans.

 Kveldens kamp kan du se live på TV2 Sumo kl 18:00!