Nabooppgjør i dag – Byåsen
Foto: Robert Magnussen

Nabooppgjør i dag

Vi nærmer oss nå sluttspurten i årets serie, med kun 3 gjenstående kamper. I dag venter nabooppgjøret mot Molde HK Elite når vi skal kjempe om 2 nye poeng.

 

Det er nå godt og vel 3 uker siden forrige seriekamp. Flere av våre jenter har i denne perioden vært i aksjon på diverse Landslagssamlinger, mens andre har trent og hatt spillefri. Det er spillesugne og tente jenter som i kveld entrer Idrettens hus Molde.

 

Før kveldens kamp ligger Byåsen på 3. plass på tabellen med 30 poeng (lik poengsum som Glassverket på 2. plass) mens Molde ligger på tiende plass med 6. poeng. Forrige kamp mellom disse lagene endte med Byåsenseier 40-29. Den gang ble Marit Røsberg Jacobsen banens beste spiller og vår toppscorer med 7 mål.

 

Molde HK Elite har et veldig talentfult og godt lag. Vi kan for eksempel nevnte Anniken Obaidli som har spilt flere A-Landslagskamper. Hun er også en av spillerne i Grunligligaen som scorer flest mål. Pr. i dag ligger hun på en 6. plass på toppscorerstatistikken med totalt 101 nettkjenninger, noe som gir et snitt på hele 5,9 mål pr. kamp. Dette er en spiller vi må være svært oppmerksomme på. De har også storskytteren Ines Khouildi som ble Moldes toppscorer i forrige nabooppgjør. I tillegg har de en rekke spillere på aldersbestemte landslag, som f.eks. Mona Obaidli, Andrea Berg Haukebø og Emilie M. Hovden. Dette er svært lovende spillere. Før denne sesongen meldte også tidligere Byåsenspillere Vera Bekken og June Andenæs overgang til Molde. De har også hentet forsterkninger i storheter som Isabel Blanco og Tine Rustad Albertsen fra Larvik. Så det er ingen tvil om at det er et tøft mannskap og kamp som venter oss i Idrettens hus Molde i kveld!

 

Vi har likevel stor tro på at vi vil dra i land seieren i kveldens kamp. Jentene er spillesugne og de lukter sølv. Vi skal fortsette det gode spillet fra tidligere kamper. Denne kombinasjonen skal bli vanskelig for Molde å stoppe. Dersom jentene fremdeles skal holde liv i sølvdrømmen, må 2 poeng hjæm til Trondheim i kveld!

 

De som ikke er tilstede i Molde i kveld kan se kampen på handballtv.com kl. 18:00.