Nervepirrende returoppgjør i e-cup! – Byåsen

Nervepirrende returoppgjør i e-cup!

Rumenerne hadde lagt godt til rette for at dette skulle bli en tøff kamp for oss.

Det hele startet med at bussen som skulle hente oss til kamp var 40 minutter forsinket. Tross dette klarte vi å holde humøret oppe og bestemte oss for at vi ikke skulle la oss påvirke selv om vi ankom kamparenaen bare 35 minutter før kampstart!

Vi fikk en kjapp men effektiv oppvarming og det virket som om alle var konsentrerte og tente. Fløyta går og vi skjønner med engang at her vil vi ikke få noe gratis. Med tvilsomme straffere og en del billige 2 minuttere henger vi fortsatt godt med i starten av kampen, det er jevnt og lagene bytter på ledelsen. Tonje som starter i buret er heller ikke lett å lure for rumenerne. Vi går til pause med 13-11.

Vi føler vi har god kontroll og i pausen snakker vi om at vi skal bruke god tid men selvfølgelig kjøre etter hvis sjansen byr seg. Vi føler på at rumenerne er slitne og bestemmer oss for å kjøre ordentlig godt de første 10 for å prøve å riste de av oss. Alt annet enn dette skjer.. Braila legger om forsvaret sitt til en 5-1 formasjon, og vi gjør noen enkle pasningsfeil. Vi havner bakpå med først 5, 6, 7 og så 8 mål!Hjemmepublikummet har plutselig våknet og Braila øyner en mulighet for dra dette i land.

Det pipes og bues og man kan knapt høre hva sidemannen sier. Keeperen som ikke har utmerket seg noe særlig i 1. omgang har virkelig fått dreisen på målvaksspillet og til tross for mange 100% sjanser sliter vi med å få hull på henne. Vi tar timeout på 27-18 med 4 minutter igjen å spille. Vi vet at dersom vi scorer over 18 mål må Braila vinne med 11 mål for å komme videre. I det neste angrepet spiller vi smart inn til linja, og blir tildelt straffe samtidig som Braila pådrar seg en 2 minutter.

Vår Kaptein, Teodora, er iskald og setter ballen i mål. Med dette når vi den «magiske» grensa, som gjør at Braila må vinne med 11 for å få avansement. En meget viktig scoring med andre ord! Etter dette får hele laget en ekstra giv og de siste 2,5 minuttene stenger vi igjen bakover. Vi holder unna, og er videre i EHF cup!

Nå ser vi fram til onsdagens kamp mot Glassverket! Håper så mange som mulig tar turen 🙂