Nesa på mål! – Byåsen

Nesa på mål!

Det var lite som minte om seriepause på Onsdagens økt . Første del av økt var det fokus på målvakter styrt av Kari Aalvik Grimsbø før Ass. trener Varlery Putans tok over og øvde på detaljer i angrepsspillet.

Bygge relasjoner

Det var helt klare øvingsmål som ble bygd på gjennom økta . Til slutt kulminerte det i kamp på et mål med et meget bra trykk og mye godt spill.

Ida er tilbake på trening .

Slik vi ser det har laget tatt steg i angrepsspillet . Det er mange bevegelser i samtid og nyanser som gjør at forsvaret får litt større utfordringer på det å ha kontroll. Det gis ikke ved dørene og smeller godt gjennom hele spillsekvensen.

Det har vært kjørt mange intern kamper der Atle og Valery styrer hvert sitt lag.

Nesa på mål

Et bilde som som festet seg godt etter Onsdagens økt var når Marie Rokkones Hansen brøytet seg gjennom et midtforsvar med nesa på mål med et mål for øye å få den ballen i mål. Marie har et fysisk potensial som helt klart skal være vond og møte for et hvert forsvar i REMA 1000 Ligaen.

Med både Kari Aalvik Grimsbø og Valery Putans i sitt team har Atle Oliver Johansen fått et meget meritert team med seg . Dette vil komme Byåsen Håndball Elite sitt unge mannskap til gode over tid. Det blir spennende å følge treningsarbeidet ut sesongen og inn mot forberedelser og ny sesong i REMA 1000 ligaen.

Caroline Aar legger ikke noe i mellom når det kommer til duellspillet.

Slik det ser ut i dag er vi sikre på at Byåsen Håndball Elite vil bite godt i fra seg sesongen 2021/22 . Viktig nå å se mulighetene som ligger foran oss som klubb.