Nidaros Lys og Blomster AS er nå en del av Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Nidaros Lys og Blomster AS er nå en del av Byåsen Håndball Elite

Takk for at vi får være en del av Byåsen Håndball Elites samarbeidsteam .

Vi ønsker å være tilstede på en arena der det skjer mye og ikke minst være med å bygge liv og røre slik vi husker fra 80-tallet i Trondheim. Vi ser store verdier i samarbeid og bygge nye nettverk.

Ser også veldig positivt på den satsingen det nå gjøres på trønderske talenter i både Byåsen og Kolstad.

Nidaros Lys og Blomster er en butikk som ønsker å gi inspirasjon og gode opplevelser, faglig dyktighet, personlig service og godt humør. Vi vil skape en butikk som skal være spennende og inspirerende å besøke. Et miljø som gir deg ideer og har et mangfold av gaveideer, blomster og borddekkinger fordelt på 200 kvadratmeter.

Skal du ha syforening, vennelag, dåp, konfirmasjon, bursdag, bryllup, stor eller mindre fest?

Ønsker du å gi dine gjester en spennende og ny opplevelse?

Trenger du tips og ideer til borddekking?

Vi har et stort utvalg av varer og løsninger, og hjelper deg gjerne med veiledning og gode råd. Lys, blomster og borddekking. Husk at tidlig og god planlegging gir det beste resultatet.

Har du mistet noen av dine nærmeste?

En verdig og personlig siste blomsterhilsen gir gode minner. Vår erfaring og kompetanse settes stor pris på av familier i sorg. Vi gjør vårt ytterste for å få til en så personlig siste blomsterhilsen som mulig. Vi pynter til begravelser i hele Trondheimsregionen.

Allergi?

God kunnskap og lang erfaring. Har i samarbeid med NAAF vært med å utgi boka «Gode råd er grønne»

For bedrifter kan vi tilby faste leveranser og muligheter for å levere inn lister over bursdager/merkedager mm. Vi er fleksible og skreddersyr gjerne løsninger etter deres behov. Ønskes et samarbeid med oss, TA KONTAKT 

Med «fotfeste» i Klæbu – en av de mange «fostrings-stedene» til gode trønderske håndballspillere er det et «must» og være engasjert . Vi gleder oss til å følge Trønders Topphåndball fremover med et blomstrende samarbeid.