NM: Byåsen videre til 4. runde – Byåsen

NM: Byåsen videre til 4. runde

Byåsen Håndball Elite (BHE) er videre til 4. runde i NM etter å ha slått Utleira 27-20 i Utleirahallen i kveldens kamp.

Det var ikke den største prestasjonen av Byåsenjentene i kampens første 30 minutter. Det virket som jentene slet med å finne rytmen i spillet samtidig som det ble mye bomskudd på mål. Nevnes skal også at Utleira på sin sine gjorde en god omgang samt at de hadde en målvakt som sto meget bra.

Til pause sto det 12-12 i Utleirahallen.

Byåsentrener Atle Oliver Johansen brukte tydeligvis pausen godt, og utover i 2. omgang så vi et Byåsen som på en bedre måte fikk satt spillet, og spillet fløt bedre enn de første 30 minuttene. Byåsen dro sakte men sikkert ifra, og etter spilte 60 minutter sto det 27-20 på tavla i Utleirahallen, favør BHE.

Som nevnt, langt fra noen topp kamp av Byåsenjentene, men vi er videre til cupens 4. runde med god margin.

Motstander i neste runde trekkes 12. september.