NM J20 – Byåsen

NM J20

I disse NM-tider vil vi trekke frem Byåsen sitt lag i NM J20. Siste kampen på veien mot Final8 ble spilt i Lillestrøm der jentene kom hjem med seier og videre avansement i NM. Byåsen NM20 har gjort det som resten av de Trønderske lagene ikke har klart, de har kommet seg til åttendelsfinale. Det er det eneste laget som er igjen av alle lagene i Midt-Norge.

Jentene skal i morgen mandag 16. oktober spille åttendelsfinale mot Konnerud i Munkvollhallen klokken 17.30. Ender dette med at Drammenserne må dra hjem med tap så er Byåsen klare for kvartfinale. Hittil har klubben 11 gull i junior-NM. I fjor gikk de ut i kvartfinalen, der de tapte med 1 mål mot Aker Topphåndball som til slutt tok gullet. Målet for Byåsen sitt NM20-lag er alltid gull, skal man nå dit må man virkelig yte sitt ypperste og ta kamp for kamp. Nå har de lagt et år med trening bak seg, ny sesong, nye muligheter, ny sjanse.

De fleste i denne troppen har sine kamper og treninger i trøya til Byåsen sitt senior 2.divisjonslag. Vi har et tett samarbeid mellom elitelaget og rekruttene i 2.div, så her er det flere som hospiterer fast hos Elite. Flere av de unge seniorene har i høst fått med seg verdifull erfaring videre da de har vært i kamptropper på øverste nivå.

Oda Eggen Øian, Hannah Høsøien og Ine Fremo, tre av våre hospitanter fra senior 2.div. som spiller NM20.
Bildet ble tatt etter debuten med elitelaget under 3T-Topphåndballweekend i Utleirahallen.

Vi er så heldige at samarbeidet mellom nivåene går begge veier. Vi har også unge spillere på Elitelaget som er med og bidrar hos 2.divisjon og i tillegg spiller NM20. Et eksempel er ny av året i elitetrøya, Lone Sandvik. Hun har sin hverdag i Elite, men spiller også kamper sammen med jevnaldrende i NM20 og senior 2. div.

Lone Sandvik, Byåsen Håndball Elite

Vi ønsker jentene masse lykke til i morgen og oppfordrer alle som har anledning til å ta seg en tur til Munkvollhallen. Heia Byåsen!!!