Nm kamp i dag! – Byåsen

Nm kamp i dag!

I kveld er det avkast i Trondheim Spektrum når Byåsenjentene tar i mot Nordstrand til 4. runde av NM. Nordstrand spiller til daglig i 1. divisjon, men er absolutt ikke et lag man skal undervurdere.

Åpnet bra

Nordstrand har åpnet sesongen bra i 1. divisjon og er av mange regnet som en av favorittene til opprykk. De har så langt vunnet begge kampene sine og ligger på en 3. plass på tabellen.

Toppscoreren i 1. divisjon, Christina Solheim Andersen, spiller for Nordstrand og har så langt 18 mål på to kamper denne sesongen. En spiller Byåsen må se opp for i dag.

Tonje er bedre

Bysåen stiller med en stort sett skadefri tropp i dag. Tonje er fremdeles ute med skulderskade, men viser fremgang for hver dag som går.

– Det går mye bedre nå og jeg har ikke så vondt lenger. Nå må jeg bare være tålmodig og ikke belaste skulderen så mye av gangen så skal dette bli bra, sa Tonje Nøstvold i går, tirsdag.

Skal reise seg

Byåsenjentene er fast bestemt på å reise seg etter helgens skuffelse. Valery Putans sier laget nå må se fremover og konsentrere seg om serien og NM, før de i november skal ut i Cup Winners Cup.

– Vi var veldig skuffet og lei oss etter søndagens kamp. I går var en skikkelig blåmandag, men vi kan ikke gjøre annet enn å se fremover, sier Camilla Herrem.

Avkast for kveldens kamp er klokken 18:00 og den spilles i hall A i Trondheim Spektrum.

BILLETTER TIL DAGENS KAMP KJØPER DU HER!

Øvrige kamper i 4. runde:
Larvik – Sola
Levanger – Tertnes
Stabæk – Volda
Flint – Fredrikstad
Gjøvik – Vipers
Alle kampene spilles i dag, tirsdag 26. september.