Noen kommer og noen går… – Byåsen
Seriekamp i REMA 1000-ligaen. Dagens motstander er OppsalrrFOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Noen kommer og noen går…

Idrett på toppnivå er en altoppslukende livsstil, en gang vil toppidrettslivet ta slutt. Vi har vært i kontakt med ei jente som nå har kommet til dette veiskillet, vår egen nummer 25, Mathilde Karoline Holck. Hun har nå valgt å legge skoene på hylla og ta fatt på mer av livet utenfor banen.

Beskrevet med Mathildes egne ord:

«Jeg har valgt å legge håndballskoene på hylla for denne gang. Det er ikke noen beslutning som ble tatt over natten, men heller noe jeg har tenkt lenge på og gått nøye gjennom. Jeg har vært mye frem og tilbake over en lang periode og vurdert om jeg skal fortsette å legge ned så mye tid på håndballen. Og med varierende grad av motivasjon og lyst har jeg kommet frem til at det tar mer av meg enn det gir. Det er ingen dramatikk rundt avgjørelsen. Fra min side dreier det seg kun om at jeg har lyst til å prøve noe annet og prioritere litt annerledes. Jeg har igjen ett år på bacheloren min i Organisasjonspsykologi, HR og ledelse, på BI, samtidig som jeg ønsker å bruke mer tid på jobb. Jeg kommer til å savne treningshverdagen, hele gjengen og støtteapparatet rundt som alltid stiller opp. Jeg har hatt en fantastisk fin tid i Byåsen, men gleder meg til veien videre. Jeg ønsker laget masse lykke til og kommer selvfølgelig til å følge med på deres vei tilbake mot toppen. 😊»

Det er selvfølgelig trist at Mathilde tok denne beslutningen, men alt til sin tid. Vi ønsker Mathilde lykke til på ferden videre i livet, og håper å se henne på tribunen kommende sesong.